Ingredienser

1 svinemørbrad
10-15 gram smør
1 spsk.olivenolie
Gorgonzolasauce
1 rød peberfrugt
1 lile tomat , finthakket
1-2 skalotteløg
10 gram smør
4-5 dl tør hvidvin
125 gram gorgonzola
2 1/2 dl fløde ( piske eller fløde 13 % )
1/2 -1 tsk tørret basilikum

Mørbradbøffer i gorgonzolasauce

Mørbradbøffer i gorgonzolasauce
Til denne ret kan også bruges koteletter

Tilberedning

Puds mørbraden af for hinder og sener.Skær bøfferne af mørbraden på skrå og bank dem let med håndfladen,steg dem 3-5 minutter på hver side ,tag bøfferne af panden

Skalotteløgene og rødpeber finthakkes og sauteres klare i smør og olie og hvidvinen og basilikum kommes ved og koger ind med 1/3 ,gorgonzola tilsættes og der smages til med salt og peber.

Pisk saucen godt igennem og hæld saucen over bøfferne,serveres straks med frisk pasta og evt. dampede springløg .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.