Din køkkenchef på nettet
1 kg. oksehaler
75 gram smør
1-2 løg
2-3 gulerødder
1-2 tsk paprika
2 1/2 liter oksebouilon eller vand
2 spsk . mel
1 spsk tomatpure
Sherry
Salt og peber
4 æg
Oksehalesuppe, meget kraftig suppe
Skyl halerne i koldt vand og skold dem bagefter.Brun dem med smør
og tilsæt snittede løg og gulerødder og paprika.
Kom bouilon eller vand ved og kog op og skum .Lad halerne simre ca
2 1/2 time eller til de er meget møre.Tag halerne op og hold dem
varme.
Sigt og skum suppen .Lav en opbagning af smør , mel og tomatpure
og spæd med den sigtede suppe.
Lad suppen koge godt igennem og smag til med sherry og salt og
peber.
Pil kødet af halerne og server rygende varmt med kødet i suppen ,
pyntet med kvarte æg.
Denne ret tager ca. 40 minutter at forberede og 2 timer at tilberede.
Middel.
Middel.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.