Din køkkenchef på nettet
4-6 gode koteletter
15 gram smør
1 spsk olie
1 stort løg
1½ spsk. hvedemel
1 tsk god paprika
1 dl fløde
1½ dl vand
200 gram helbladet spinat
Varm ovnen op til 200 grader.
Brun koteletterne i fedtstofftet i ca ½ minut på hver side og tag dem op.
kom spinatbladene i kogende vand i ca 1 minut og lad dem dryppe af og læg dem derefter i et fad der er varmefast.og læg koteletterne ovenpå.
Hak løget og svits det i det fedtstof der er på panden ,drys mel ,paprika og lidt salt over og lad det varme igennem ca 2 minutter .
Tag derefter panden af blusset og hæld fløde og vand på og pisk saucen godt igennem.
Hæld derefter saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter.
server med pasta og god salat.
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.