Din køkkenchef på nettet
1 kg kalvebov eller klump
1 1/2 kg kartofler
1/2 kg løg
1/2 liter god bouilon
6 laurbærblade
10 peberkorn
Salt
Purløg og persille
Skær kartofler og kød i passende terningerpå 3 x 3 cm
Hak løgene groft. Kom kød, løg og kartofler i en stor tykbundet gryde og hæld bouillonen ved, til det dækker.
Tilsæt peberkorn og laurbærblade.
Lad rette simre ved lav varme. Der skal ikke røres i gryden, for så koger kartoflerne for hurtigt ud, og kan nemmere brænde på. Lad retten koge i en times tid. Tilsæt evt. mere bouillon ved så indholdet er knap dækket.
Smag til med salt og server labskovsen dampende varm med hakket persille, purløg, en god smørklat i midten, groft brød og syltede rødbeder.
Skal det være helt rigtigt serveret er der en kraftig øl og en snaps til.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og ca 2 timer at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.