Ingredienser

1 kg kalvebov eller klump
1 1/2 kg kartofler
1/2 kg løg
1/2 liter god bouilon
6 laurbærblade
10 peberkorn
Salt
Purløg og persille

Skipperlabskovs

Skipperlabskovs
Skipperlabskoves er en rigtig herreret ,server med øl og snaps

Tilberedning

Skær kartofler og kød i passende terningerpå 3 x 3 cm Hak løgene groft. Kom kød, løg og kartofler i en stor tykbundet gryde og hæld bouillonen ved, til det dækker. Tilsæt peberkorn og laurbærblade.

Lad rette simre ved lav varme. Der skal ikke røres i gryden, for så koger kartoflerne for hurtigt ud, og kan nemmere brænde på. Lad retten koge i en times tid. Tilsæt evt. mere bouillon ved så indholdet er knap dækket.

Smag til med salt og server labskovsen dampende varm med hakket persille, purløg, en god smørklat i midten, groft brød og syltede rødbeder. Skal det være helt rigtigt serveret er der en kraftig øl og en snaps til.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og ca 2 timer at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.