Din køkkenchef på nettet
250 gram mel
3 tsk bagepulver
2 dl. sukker
100 gram smør
1½ dl mælk
1 æg
1-2 tsk kanel
4-5 æbler
pynt
Hakkede mandler
lidt sukker
et par smørklatter
Bland mel,bagepulver og sukker
Hak smørret i og smuldr det til en grynet masse,pisk mælk,æg og kanel sammen og hæld det i melblandingen
Ælt dejen hurtigt sammen og bred den ud på en bradepande på bagepapir på ca 30 x 35 cm.
Skær æblerne der er skrældede i tynde både og stik stykkerne tæt ned i dejen
Drys mandler og lidt sukker på og læg tynde smørskiver ovenpå.
Bages på 225 grader i ca 15-20 minutter, dæk med folie ,så kagen ikke brændes.
Serveres lun,skåret i passende stykker,med kold flødeskum eller creme fraise.
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.