Din køkkenchef på nettet
1 liter friske eller frosne jordbær
2 spsk mørk farin
1/2 tsk vanillesukker
2 1/2 dl yoghurt naturel
1/2 dl 18% creme fraiche
1/2 tsk revet appelsinskal
hele jordbær og frisk mynte til garnering
En herlig dessert som du hurtigt kan sætte på bordet. Den er perfekt efter en god middag.
Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vanillesukker over, og
bland det godt. Lad det hele stå i køleskabet, til sukkeret er
smeltet, og jordbærrene har afgivet saft, ca. 20 min. Rør
forsigtigt igennem undervejs.
Bland i en anden skål yoghurt, creme fraiche og reven
appelsinskal.
Læg jordbær og yoghurtblandingen lagvis i portionsskåle eller høje
isglas. Garner med hele bær og nogle mynte- eller
citronmelisseblade. Server straks
Denne ret tager ca. ca 25 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.
Billig.
Let.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.