Din køkkenchef på nettet
100 gram smør
1 1/2 dl. mælk
50 gram gær
1 æg
1 knsp.salt
3 spsk sukker
ca 425 gram mel
fyld
200 gram marcipan
40 gram sukat
40 gram hakket pomeranskal
50 gram rosiner
pynt
Flormelis
Smelt fedtstoffet,tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.Rør gæren ud i den lune væske, tilsæt æg , salt, og sukker
Bland melet i ad et par gange ,til dejen har en passende konsistens.Ælt dejen---den bliver ret lind, Stil dejen til hævning i ca 30 minutter..
Rul den ud til en lang firkant, riv marcipanem på den grove side af rivejernet og fordel den over hele kagen sammen med sukat og pomeranskal o og rosiner.
Rul dejen som en roulade og form den som en snegl.Lad den efterhæve i ca 20 minutter. Pensl med æg og bag kagen i ca 20 minutter på 200 grader
Serveres lun med flormelis sigtet henover.
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 50 minutter hævning , 20 minutters bagetid at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.