Ingredienser

2 mellemstore auberginer
2 skiver hvidt brød uden skorpe
2 spsk fløde
3fed hvidløg
2 tsk. koncentreret tomatpure
1 knspids chili
Salt
Saften af 1 citron
Friskkværnet peber
2 spsk reven mandler
2 spsk revet Parmesanost
1/2 kop olivenolie
Garnering
Sorte oliven

Auberginesalat ( Dip, Pure )

Auberginesalat ( Dip, Pure )
Lækker som dip eller Meze

Tilberedning

Auberginerne bages møre på alu-folie direkte på kogepladen ved stærk varme. Brødet opblødes i fløden. Hvidløgsfedene presses sammen med lidt salt.

Skræl auberginerne og mos kødet fint med en træske (hvis man anvender metal, bliver auberginekødet sort).

Tilsæt citronsaft, det opblødte brød, hvidløg, salt, peber, chili,tomatpure, mandler og ost og rør i olien i.

Stil salaten koldt. Ved anretningen garneres med sorte oliven.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 35 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.