Din køkkenchef på nettet
125 gram usaltet smør
6-8 fed pressede hvidløg
ca 1 dl.ekstra jomfruolie
100 gram ansjosfiletter i olie , afdryppede,hakkede og mosede
peber
Kom smør og hvidløg på en slip-let pande og varm langsomt op til smørret er smeltet.
Hæld det i en blender og tilsæt olivenolie og ansjoser og pressede hvidløg.Kør 2-3 minutter,hæld derefterblandingen i en serveringsskål.
Hold skålen varm under et fyrfadslyd eller ligende
serveres med bla.rød-grøn-gul peber , bladselleri , julesalat , tynde asparges , forårsløg , blomkålsbuketter og andre grøntsager til at dyppe i dippen.
Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.