Ingredienser

500 gram faste sorte oliven
ca 25 gram saltede kapers ( udblødt i vand i 10 minutter og afdryppet
4 ansjosfileter
evt 1 lille fed hvidløg
1 tsk friskkværnet peber
1 lille hakket chili ( kan udelades ) brug mindre friskkværnet peber hvis den bruges
Lidt frisk eller tørret oregano
1 1/4 dl. god olivenolie

LeChef´s olivenpate (pure )

LeChef´s olivenpate (pure )
Er meget lækker til crostini eller til antipasto

Tilberedning

Udsten alle oliverne,husk at få alle stenresterne med,kom alle ingredienserne i en blender på nær olien.

Kør blenderen medens olien tilsættes lidt af gangen til pateen er blød og smørbar.

Stilles køligt.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 1 time at forberede og 20 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.