Din køkkenchef på nettet
2ds. cherrytomater
2 glas grillede paprikapebre
1 lille glas soltørrede tomater i olie
1 lille glas sambal olek
2 grønne Anaheim eller 1 rød chili
1/2 limefrugt ( Saften af )
5-10 store fed hvidløg efter smag
2 mellemstore rødløg
2 spsk. kapers
3 syltede drueagurker
2-3 spsk rødvinseddike eller balsamico
1 1/2 spsk sukker eller honning
Masser af kværnet peber
0,4 liter olivenolie
Salt
Skræl løgene og rens chilierne ,dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne .
Blend det hele i en foodprocessor til salsa konsistens og smag til og tilsæt olien til sidst og rør det hele godt sammen.
Fyld det salsaen på rengjorte ,skoldede glas med tætsluttende låg og opbevar køligt ( holdbarhed ca 2-3 mdr )
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.