Ingredienser

15o gram basilikumblade uden stilke
50 gram pinjekerner
3-6 fed hvidløg , grofthakket
200 gram frisk revet parmasan og pecorino ost
2 1/2 dl olivenolie
5o gram blødgjort smør
Salt

Hjemmelavet Pesto

Hjemmelavet Pesto
Den ultimative sauce med mange muligheder,dette er en stor portion.

Tilberedning

Kom basilikum, pinjekerner og hvidløg i en morter.Tilsæt 1/2 tsk salt og mal og stød ,til blandingen er en klumpet masse.

Rør osten i til den er blød. Slå massen med en træske og dryp olivenolie i ,som til mayonaise,tilsidst røres smørret i.

Opbevar pestoen i et glas med skruelåg i køleskabet. Hvis man syntes det skal fortyndes kan man tilsætte lidt af kogevandet fra pasta .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.