Ingredienser

3 små fed hvidløg, pressede
2 æggeblommer (evt. past. )
ca 1/2 dl olivenolie
1 tsk worcestersauce
3 spsk citronsaft
ca 60 gram revet parmasan

Hvidløgsdressing med parmasan

Hvidløgsdressing med parmasan
Stærk og lækker , ca 2 1/2 dl.

Tilberedning

Æggeblommer og hvidløg piskes godt sammen med en håndmixer,brug en stor salatskål,olien tilsættes i en meget tynd stråle

Pisk grundigt til dressingen tykner.Rør Worcestersauce i dressingen og pisk så den resterende olie i dressingen sammen med citronsaft og revet parmasan.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og ingen at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.