Din køkkenchef på nettet
1 l rødvin
1 l muskatel hvidvin
2 1/2 dl hvid Vermouth--sød
1 spsk Angostura
Reven skal af 2 appelsiner
1 tsk kardemomme
5 nelliker
150 gram rosiner
1 syltet ingefær
1/2 kanelstang
1 dl snaps eller efter behag
200 gram sukker
150 gram smuttede mandler
Rødvin , muskatel hvidvin , vermouth og angustora hældes op i en stor gryde og varmes langsomt op, tilsæt rosiner,appelsinskal, kardemomme, finthakket ingefær, nelliker og kanelstang.
Når punchen er varm ( den må ikke koge ) tilsættes sukker og snaps og mandler
Varm op igen og server rygende varm med æbleskiver eller vafler.
Denne ret tager ca. 5 minutter at forberede og 25 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.