Din køkkenchef på nettet
1/2 dl citronsaft
1/2 dl hønsebouilon
Vand
1 spsk honning
1 spsk sukker
1/2 tsk friskrevet ingefær
1 spsk maizena
Evt. 1-2 dråber gul frugtfarve ( kun for syns skyld )
Kom citronsaft,honning,sukker,bouilon og ingefær i en lille gryde,tilsæt 1 1/4 dl vand,varmes op til sukkeret er helt smeltet.
Skru op og bring saucen i kog.Maizenaen røres ud i lidt vand til en tynd jævning,hæld jævningen i saucen og lad den simre i ca 5 minutter til den er tyk.
Saucen tilsættes evt. frugtfarve og smages til med salt.Serveres straks.
Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.