Ingredienser

300 gram Hvedemel
3 store æg
0,3 dl olivenolie 1 knsp. salt

Hjemmelavet frisk pasta 2

Hjemmelavet frisk pasta 2
Denne pastadej kan også tilsættes forskellige smag ingredienser f.eks spinat , tomat .

Tilberedning

Form en bunke af melet på bordet eller i et stort fad og lav en udhulning i midten,Slå æggene ud i fordybningen og tilsæt olien og salt.

Med en gaffel arbejdes æg og olie sammen samtidig med at melet langsomt arbejdes ind i dejen.Der skal arbejdes framidten og ud mod siden.

Dejen skal være blød ogsmidig ,men tør at føle på eller ælt lidt mere mel ind i dejen.Dejen skal æltes i mindst 6 minutter ,hvis man skifter noget af hvedemelet ud med durummel skal der æltes i længere tid.

Når dejen er færdig lægges denne i en plastikpose uden at lukke til eller læg en skål omvendt over dejen,lad dejen hvile i 30 minutter


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 30 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.