Ingredienser

1 kg kogte pillede kartofler (gerne asparges)
6 spsk. Balsamicoeddike
8 spsk. olie
40 gr. sukker
1 revet løg
Saften af 1 citron
2 tsk. engelsk sauce
Skiver af forårsløg (springløg)
Agurk i terninger
Masser af grønt f.eks. Basilikum, Purløg og persille

Kartoffelsalat m. Balsamicoeddike

Kartoffelsalat m. Balsamicoeddike
kilde : Henning Sørensen

Tilberedning

De kolde kartofler skære i skiver. Balsamicoeddike og olie piskes sammen, og sukkeret opløses i blandingen. Resten af ingredienserne kommes i og kartoflerne vendes i blandingen. Kan laves i god tid og har godt af at stå og trække. Når man smager på den lige efter man har blandet den virker den lidt for "sød", men ikke hvis den får lov at trække.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 35 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.