Din køkkenchef på nettet
1 stor peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
500 gram pasta ( evt. Penne )
ca 1 dl olivenolie
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. rødvinseddike
1 håndfuld friskhakket koriander
250 gram cherrytomater skåret i halve
Friskrevet eller høvlet parmasanost.
Skær peberfrugterne i stor stukker ,fjern frøene og skyl. Grill alle peberstykkerne med skindsiden opad i ca 8-10 minutter. Tages af grillen , dækkes med et fugtigt klæde og når de er afkølede flås skindet af og pebrene skæres i tynde strimler. Olie,chilisauce og rødvinseddiken piskes sammen,smag til med salt og friskkværnet peber. Pastaen koges al dente ( med bid i ),afdryppes og hældes tilbage i gryden. Vend olieblandingen og de friske koriander, tomaterne og peberfrugterne rundt i pastaen og drys eller høvl frisk parmasanost over Kan serveres varm som vegetarret eller som tempereret salat
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.