Din køkkenchef på nettet
3 spsk olivenolie
4 skalotteløg
4 tomater
1 tsk grønne madagascar peberkorn
4 korianderfrø
1 stilk timian
Salt
500 gram små champignon
½ dl hvidhvin
3 spsk tomatpure
Persille
Varm olien i en lille gryde,tilsæt de finthakkede løg og svits dem til de begynder at blive klare.
Hæld kogende vand over tomaterne ogflå dem,hak dem fint.Knus peberkorn og korianderfrø i en morter .
Kom tomater ,peber,koriander og timiankvisten og lidt salt i den lille gryde og lad det simre i ca 5 minutter.
Tilsæt de rensede hele champignonerne og vin og lad det simre i 5 minutter og fjern så timiankvisten og tag champignonerne op med en hulske og læg dem i en skål..
Rør tomatpureen i tomaterne i den lille gryde og kog det hele ind til ca det halve.
Hæld tomatmarinaden over champignonerne og køl ned i køleskabet til de er helt kolde.Drys med hakket persille ved serveringen.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.