Din køkkenchef på nettet
4 spsk.ekstra jomfru olivenlie
2 -4 fed hvidløg , finthakket eller efter smag
12 tomater, flåede,udkernede og hakket eller 2 ds. a´400 gram m. væde
friske basilikumblade efter smag
1 grillet syltet rød peberfrugt fra glas, finthakket
Salt og frisk kværnet peber.
Varm olien op i en stor pande ,middelvarme.Tilsæt hvidløg og sauter til de er klare uden at brune.
Tilsæt tomaterne og kog under omrøring indtil de begynder at jævne,ca 10 minutter
Tilsæt basilikum,smag til med salt og peber og skru op for varmen indtil saucen bliver tyk ca 15-20 minutter,rør med mellemrum.
Serveres straks , kan gemmes i tæt glas eller beholder i køleskab i 2-3 dageeller fryses til senere brug.
Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 35 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.