Din køkkenchef på nettet
1/2 agurk
Salt
1 1/2 dl. fromage fraise
1 1/2 dl. yoghurt naturel
1½ spsk ekstra jomfruolivenolie
½ spsk klar eddike
1 1/2 tsk. friskhakket dild
Salt og friskkværnet peber.
Fedtfattig, lækker og frisk variant af den græske klassiker med fromage fraise.
Agurken skrælles og hakkes fint,drysses med salt og stilles væk
i ca et kvarter så vandet kan trække ud af agurkerne, pres derefter
vandet ud af agurkestykkerne.
Pil og pres hvidløgsfedene og bland fromage fraise, yougurt
naturel, olie, eddike og dild. Vend agurkerne i blandingen og smag
til med salt og peber.
Stilles koldt i mindst 1 time og serveres f.eks til Lammekølle eller bare til et godt
brød
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 1 times afkøling at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.