Din køkkenchef på nettet
Ca 1 kg faste kartofler
300 gr ferskrøget laks
10-12 forårsløg
1 stort bdt dild
5 æg
4 dl piskefløde
Salt og peber
50 gr smør
Kartoflerne skæres i stykkeri ca 1 cm tykke skiver. Laksen strimles og løgene skæres i tynde skiver og hak dilden. 1/ 3 af kartoflerne lægges i et ildfast fad ,godt smurt. Halvdelen af laksen, dilden og forårsløgene fordeles over. Læg endnu 1/3 kartofler på og dernæst resten af laksen, dilden og forårsløgene. Slut af med et lag kartofler. Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og hæld det over kartoflerne. Hæld smeltet smør over og drys med salt og peber. Sæt fadet i ovnen på 180 gr i ca 30 minutter,til massen er stivnet
Denne ret tager ca. ca 35 minutter at forberede og 35 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.