Din køkkenchef på nettet
45 gram smør
4 stk tykke laksefilletter
Porre og kapers sauce
50 gram smør
1 hakket porre ( kun den hvide del )
1/4 liter hvidvin
1/8 dl piskefløde
2 spsk. afdryppede kapers
1 spsk. hakket frisk bredbladet persille
Smør en bageplade med smeltet smør l, læg laksen på pladen og smør filetterne med smør
Grill filetterne ved mellemvarme uden at vende dem til fisken er stegt og til at skille ad med en gaffel,tag filetterne af og dæk til og hold varm.
Smelt smørret til saucen i en lille gryde ,steg porren til det er klart og blødt,hæld vinen og piskefløde på og simre til cremet konsistens .Rør kapers og persille i og krydr med salt og peber.
Hæld den varme sauce over fisken og server med små dampede nye kartofler til.
Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.