Din køkkenchef på nettet
250 gram frisk tun ,helst det tykke stykke fra bugen
4 spsk havsalt i flager
4 tsk sukker
2 tsk groft kværnet peber
1 1/4 dl frisk presset citronsaft, 3-4 citroner
4 forårsløg,fintsnittede
3-4 spsk ekstra eller god jomfruolie
Skær tunen i meget tynde skiver.
Læg tunen i et lag på et fad,ikke metal.Drys med salt,sukker og peber.Dæk fadet og stil det på køl i 5 minutter.
Hæld citronsaft over og stil på køl igen,lad det stå til det erfast i kødet,gerne natten over.
Hæld væden fra og server med snittede forårsløg og dryp med god olivenolie.
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.