Din køkkenchef på nettet
1 skalotteløg
1 bdt. dild
ca 300 gram laksefilet
ca 30 gram smør
ca 1/8 liter hvidvin
ca 1/8 liter fiskefond
ca 1/8 liter piskefløde
Salt og friskkværnet hvid peber
ca 120 gram kogte rejer
400 gram Pasta evt. Taglierini
Skallotteløgene pilles og dilden vaskes og slynges tør,dilden lægges tilside. Laksefiletten skæres i tern. Smørret smeltes på en pande og skalotteløgene steges uden at få for meget farveog laksen tilsættes og steger med et øjeblik og hvidvinen,fiskefonden og fløden hældes i. Salt,peber og rejer tilsættes . Lad det hele simre ca 3minutter. Dilden tilsættes. Pastaen koges al dente i rigeligt saltet vand. Pastaen serveres straks med laks og rejer.
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og ca 35 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.