Ingredienser

12-14 sildefiletter
9 tsk. Karry svitses i en gryde
2 dl. vindruekerne olie
3 dl. tomat ketchup
1 dl. eddike
15 spsk. sukker (1½dl.)
2 tsk. Peber
2 tsk. Fransk sennep.

Sprællebassernes stegte sild i krydderdressing.

Sprællebassernes stegte sild i krydderdressing.
Kilde : Hans og Annelise Mikkelsen.

Tilberedning

Må ikke koges!

Sildene steges på panden , resten af ingredienserne svitses sammen og hældes over sildene.

Når sildene skal anvendes lunes de i ovnen. Inden serveringen drysses der hakket løg over.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.