Ingredienser

4 kyllingebryster
2 æg
1 dl. rasp
3 spsk sesamfrø
1 spsk parmasanost
1 tsk salt
100 gram smør
Pestokartofler
500 gram (nye ) kartofler
1 dl. pesto ( Fra glas )
Tilbehør
1 rød peberfrugt
12 minimajs
5o gram smør
2 spsk. friskhakket persille
Salt og peber

Kyllingebryst med pesto-kartofler

Kyllingebryst med pesto-kartofler

Tilberedning

Bank kyllingebrysterne lidt ud og vend dem i sammenpisket æg.Rør rasp,sesamfrø,parmasanost og salt sammen og vend brysterne heri.

Smelt smørret og brun brysterne let og steg brysterne 3-5 minutter på hver side.

skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand til de er kogte,hæld vandet fra og vend kartoflerne i pestoen.

skær peberfrugten ud i lange strimler og skær minimajsen ud på langs. Smelt smørret på en pande og sauter grøntsagerne uden at de tager farve ,til de er møre,tilsæt persille ,salt og peber.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.