Din køkkenchef på nettet
1 stor kylling
1 citron
1 bdt timian
3 hele hvidløg (ca 50 fed)
Salt og peber
flute
Super lækker kylling for hvidløgselskere.
Kyllingen renses og skylles. Citronen vaskes og der skæres tynde
skiver af skallen, som snittes i fine strimler. Timianen skylles og
hvidløgene skilles ad i fed uden at pille skalden af.
Kyllingen lægges på et leje af fine citron strimler og det halve
af timianen i en stegeso med resten af citronstrimlerne, timian og
alle ca 50 fed hvidløg puttet indeni kyllingen. Der krydres med
salt og peber og låget lægges på. Kyllingen stilles ind i en
forvarmet ovn og steges på 225 grader i ca 50 minutter.
Server en god salat til og brug de ikke pillede hvidløgsfed,
indeni kyllingen til at smutte ligesom mandler og smør dem på
flutene
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 1 time 15 minutter at tilberede.
Billig.
Let.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.