Ingredienser

150 gram Bøffelmozzarellaost i tynde skiver
4 store fuldmodne tomater
1 rødløg
Groft salt
1 stor avocado
1 håndfuld basilikumblade eller persille
Eksta jomfru olivenolie
Balsamico
Friskkværnet peber

Avocadosalat med tomat og mozzarella

Avocadosalat med tomat og mozzarella
Brug friske og modne råvarer til denne salat.

Tilberedning

Arranger oste og tomatskiverne på tallerkner, drys med rigeligt groft salt,dette trækker saft ud af tomaterne ,stil på køl i ca 30 minutter. Fjern sten og skræl fra avocadoerne og skær i skiver eller halvmåner .Læg avocadoerne og rødløgene ovenpå tomaterne og osten,drys med basilikum eller persille ,krydr med friskkværnet peber og dryp olivenolien hen over salaten. Giv hver portion et par dråber balsamico inden servering. Serveres ved stuetemperatur med lækker sprød ciabattabrød og god vin .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 40 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.