Ingredienser

4 store fuldmodne bøftomater skåret i små firkanter
Ca 200 gram fetaost.
c 1dl olivenolie.
2spsk rødvinseddike.
2 -3 tsk. friskhakket eller 1 1/2 tsk. tørret oregano

Bruschetta med feta og oregano

Bruschetta med feta og oregano
Ca 45 stk.

Tilberedning

Italienske filione flute skæres i 1 cm. tynde skiver ,ristes i ovnen til de er gyldne. Bland tomatfirkanterne feta der er smulret ,det halve af olien og oreganoen og rødvinseddiken sammen .

Alle brødene gnides med hvidløg og resten af olien fordeles på brødene,derefter lægges tomat -feta blandingen på brødene ,et drys friskkværnet peber på alle brødene Kværn peber ovenpå alle brød


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.