Ingredienser

Skiver af daggammelt Italiensk brød
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
8-10 soltørrede tomater i olie
200 gram gorgonzola
Salt og friskkværnet peber
skiver af parmaskinke

Bruschetta med parmaskinke og gorgonzola.

Bruschetta med parmaskinke og gorgonzola.

Tilberedning

Brødet skæres i skiver og ristes i ovnen.

Gnid den ene side med hvidløgsfeddet og dryp olivenolie på alle skiverne og krydr med salt og kværnet peber.

Smør gorgonzola på skiverne og læg parmaskinke på hver skive,striml de soltørrede tomater i tynde strimler og læg ovenpå og krydr med kværnet peber.

Server med det samme og skænk et godt glas vin til.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.