Ingredienser

3 friske mozzarella ( bøffel ) oste drænet
500 gram vinblade, konserverede
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
Friske citroner i både

Grill stegt mozzarella i vinblade

Grill stegt mozzarella i vinblade
4-6 personer.

Tilberedning

Læg bomuldssnor nok til ca 20 pakker i blød i 1/2 time og lad dem dryppe af.

Skær mozzarellaen i 1 cm. tykke skiver og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Tag vinbladene op af dåsen og skyl dem under koldt vand og dryp dem godt af,skær evt. stilke af .

Læg 1 stort eller 2 små med den blanke side nedaf på et skærebræt,læg 1 skive mozzarella på bladet kom et citron eller appelsinblad og salt og kværnet peber på og pak bladet omkring osten så den er helt dækket,bind med snoren for at lukk..

Pensl pakkerne med olie og læg pakkerne på ca 15 cm. fra kullene ,grill så pakkerne til der er tydelige grillmærker og osten er blød,ca 5 minutter ialt.

Serveres med en lækker tomat sauce med frisk basilikum til og et godt brød og et glas vin.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.