Din køkkenchef på nettet
400 gram risotto ris
100 gram fløde
200 gram gorgonzola
1 liter god kødfond (Høns eller kalv)
1 lille hakket skalotteløg
50 gram smør
½ glas tør hvidvin
Frisk basilikum
Smelt smørret,kom løgene i og lad dem stege let gyldne.
Tilsæt risene og vinen.
Kom ca dobbelt så meget fond ved som der er ris og kog i ca 15 minutter
I en lille gryde smeltes gorgonzolaen i fløden,den hakkede basilikum kommes i og holdes varm.
Når risottoen har kogt kommes gorgonzola og fløden i og der røres forsigtigt sammen.
Pynt med friske basilikumblade og serveres på varme tallerkner og rygende varmt
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.