Ingredienser

200 gram feta ost
1 kop mel
Olivenolie
Citron
Salat efter eget valg
Salt og peber

Saganaki

Saganaki
Saganaki er Kefalotiri ost vendt i mel, krydret og gyldenstegt i olivenolie. Da Kefalotiri er svær at få fat i, bruger vi i denne opskrift almindelig Feta ost - det bliver ligeså godt.

Tilberedning

Skær osten i store kvadratiske skiver. Vend skiverne i mel og drys salt og peber over. Steg osten i olivenolie til den er sprød og gyldenbrun på begge sider. Vær forsigtig når du vender skiverne idet de let går i stykker.

Server osten rygende varm med friskskåret salat og frisk citronsaft (masser af citronsaft)


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 min. at forberede og 5 min. at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.