Din køkkenchef på nettet
2 spsk olivenolie
4-6 store fed hvidløg, skrællede
4 skiver brød evt. flute ca 5-6 mm tykke
1 spsk god paprika
1 liter god oksebouilon
1/2 tsk knust spidskommen
1 knsp safran
4 æg
Salt og friskkværnet peber
Pynt
Friskhakket persille
Spansk hvidløgsuppe.
Forvarm ovnen til 230 grader. Opvarm olien i en stor
gryde,tilsæt de hele hvidløg og steg dem til de er gyldne,tag dem
op og sæt til side.Rist brødet i olien ,til det er gyldent Sæt dem
tilside
Kom paprikaen i gryden og rist den i få sekunder.Rør
oksebouilonen,spidskommen og safran og hvidløgene i.Knus hvidløgene
med bagsiden af en kniv.
Øs suppen op i fire ovnfaste slåle og slå et æg ud i hver skål,læg
en skive brød oven på hvert æg.Sæt skålene i ovnen og 3-4 minutter
,indtil æggene er stivnet
Server straks rygende varm med et drys friskhakket persille
over.
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.