1 kilo kartofler
2-3 gourgetter (squash) mellem størrelse
2 auberginer , mellem størrelse
4-5 mellem størrelse tomater
2-3 grønne pebre
Ca 0,4 liter olivenolie
2-3 løg
1 tsk . finthakket mynte
1 spsk. finthakket persille
Høvlet parmasan eller manchego eller kasseri
Salt og peber
Vask grøntsagerne og rens enderne på squash,auberginer og peberfrugterne.
Skræl kartoflerne og løgene. Skær dem i tykke skiver og læg dem tagvis i et stort ildfast fad.
Kom tomater,persille ,mynten,olivenolien og salt og peber og mix det hele godt.
Kom en smule kogende vand ved og bag grøntsagerne i ca 1 1/2 time på ca 180.200 grader.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og ca 1time 30 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.