Ingredienser

1 rødkålshoved ca 2 kg
100 gram smør
50 gram sukker
1/2 fl. rødvin
1/2 dl. eddike
1/4 l balsamico
1/2 glas ribsgele
Friskkværnet peber og Salt
3-4 spsk honning
2 laurbærblade
1 løg snittet
1 æble
1-2 grene frisk timian
Et lille stykke kanel stang

Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål, Utrolig smagsfuld


Tilberedning

Snit Kålen fint,og svits den i smørret og sukkeret .og kom alle de andre ingredienser i.

Lad kålen simre ca 1 1/2 time, tag laurbærblade, timian og kanelstang fra og smag til med salt og evt. mere honning. Kom et par spsk. andefedt i kålen inden servering, dette gør kålen blank og lækker.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.