Din køkkenchef på nettet
1 rødkålshoved ca 2 kg
100 gram smør
50 gram sukker
1/2 fl. rødvin
1/2 dl. eddike
1/4 l balsamico
1/2 glas ribsgele
Friskkværnet peber og Salt
3-4 spsk honning
2 laurbærblade
1 løg snittet
1 æble
1-2 grene frisk timian
Et lille stykke kanel stang
Hjemmelavet rødkål, Utrolig smagsfuld
Snit Kålen fint,og svits den i smørret og sukkeret .og kom alle
de andre ingredienser i.
Lad kålen simre ca 1 1/2 time, tag laurbærblade, timian og
kanelstang fra og smag til med salt og evt. mere honning. Kom
et par spsk. andefedt i kålen inden servering, dette gør kålen
blank og lækker.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.