Din køkkenchef på nettet
Ca 1 kg Oksefilét
50 gram smør
2 løg
250 gram champignon
2 tsk paprika
4 spsk. koncentreret Tomat Pure
4 dl. piskefløde
1 1/2 dl. Creme Fraiche
Salt og Peber
Beuf Stroganoff til 6 personer
Skær kødet i strimler og brun det i halvdelen af fedtstoffet.
Tag det op og tilsæt resten af fedtstoffet og brun løg og de
skiveskårede champignon deri.
Kom kød, løg, champignoner, paprika, tomatpure og fløde i gryden.
Smag til med creme fraiche, salt og peber. Lad det simre et par
minutter og servér.
Server hjemmelavede pommes frites eller en god kartoffel/rodfrugt
mos til.
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og Ca 1 time at tilberede.
Middel.
Let.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.