3 mellemstore gulerødder
2 grønne peberfrugter
2-3 fed hvidløg
1 kg. oksekød i tern på 3 x 3 cm
50 gram smør
3-4 spsk olivenolie
2 løg
5-6 tomater
1/2 tsk timian
2 laurbærblade
Salt og kværnet peber
1 1/2 dl tør hvidvin
3 dl god bouilon
Rens alle grøntsagerne og skær det hele i små stykker ,finthak hvidløgene
Skær kødet i terninger,brun det jævnt på en pande af flere omgange
Tag en tykbundet gryde og kom olivenolien i , svits heri gulerødder,peberfrugter og de hakkede hvidløg,varmen må ikke være for stærk.
Tomaterne skoldes og flåes og tilsættes retten.Der krydres nu med timian,laurbærblade,salt og kværnet peber og hvidvinen hældes ved.
Kom kødet i gryden og bland det hele ,rør godt rundt,hæld bouilonen der skal være kogende ved og retten småsimrer ved svag varme i ca 2 timer .
Serveres med en god kartoffelmos eller ris .
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 2 timer at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.