Din køkkenchef på nettet
100 gr gorgonzola
125 gr mozzarella
1 lille salathoved
4-5 hårdkogte æg
1 gulerod
1 agurk
100 gr valnøddekerner
1 bdt persille
Olie og eddike
Salt og peber
Hak 2 af æggene og mos dem med en gaffel i en salatskål. Tilsæt halvdelen af gorgonzolaen. Tilsæt lidt olie og eddike og gør blandingen ensartet, smag til med salt og peber. Læg forsigtigt salaten, mozzarella i tern og resten af gorgonzolaen over blandingen. Tilsæt gulerod i skiver, agurk i tern og de halve nødder. Vend salaten forsigtigt. Tilsæt eventuelt lidt mere olie og eddike. Pynt med persille og resten af æggene i både.
Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.