Din køkkenchef på nettet
1 spsk olivenolie
200 gram bacontern
6 æggeblommer
1 dl. piskefløde
150 gram friskrevet parmasanost
salt og peber
400 gram pasta(penna)
2 spsk. hakket persille
friskkværnet sort peber
Varm olien op på en pande og steg baconternene sprøde. Pisk æggeblommer og piskefløde sammen og rør halvdelen af parmasanosten i ,krydr med salt og friskkværnet peber. Kog pastaen så der er bid i og afdryp den. Bland pasta og bacon i gryden. Kom flødeblandingeni og bland det hele godt . Drys parmasanost og hakket persille over og Friskkværnet peber. Serveres rygende varmt med brød og et godt glas rødvin.
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og ca 30 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.