Din køkkenchef på nettet
1½ kilo flaske eller kryddertomater
1 helt hvidløg ( 10-15 fed)
2 skalotteløg
4 ansjosfiletter
2 spsk.finthakket bredbladet persille
2 spsk. god balsamico-eddike
6 spsk god olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Opvarm ovnen til 140 grader,skold og flå tomaterne,halver dem og fjern kerner og saft,læg dem på et stykke bagepapir der er smurt med olie,fordel de pillede hvidløgsfed ud over .
Bag tomaterne til de begynder at se tørre ud,vend dem og bag dem færdige --de skal have ca 2½ time i alt.
Finhak tomater,hvidløg,løg og ansjoser og bland og mos dem i en skål med persille,eddike og olivenolie.Smag til med Salt og kværnet peber
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 3 timer at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.