Din køkkenchef på nettet
2 porrer
50 gram smør
ca 400 gram kartofler
3-4 kviste frisk timian
8 dl. god hjemmelavet hønsefond
2 dl. fløde
Salt og peber
Fyld
ca 200 gram kartofler
300 gram Bacon
Lækker cremet kartoffelsuppe
Porrene skæres i store stykker og sauteres i smør i en gryde.Kartoflerne skæres i tern og tilsættes sammen med timianblade og hønsefond.
Kog suppen i ca 30 minutter ,til grøntsagerne er godt
møre,herefter pureres suppen gennem en sigte eller blendes med en
stavblender.
Tilsæt fløde,salt og peber og varm suppen godt igennem.
Kartoflerne til fyldet skæres i tern og koges møre i letsaltet
vand og baconen skæres i tern og ristes sprøde på en pande og
serveres til suppen samt godt brød.
Denne ret tager ca. 35 minutter at forberede og 30 minutter at tilberede.
Middel.
Middel.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.