Din køkkenchef på nettet
12 Anaheim eller Poblano Chilipebre
450 gram Cheddar eller Jack ost
100 gram mel
6 æg
Olie eller fedt til stegning
Rist chili-pebrene og træk skindet af. Snit et hul i siden af chili-pebrene, fjern frø og strenge, men undgå at bryde kødet. Hver chili-peber fyldes mod ost; tilspids om nødvendigt osten i enden. Rul chili-pebrene i mel. Pisk æggeblommer og æggehvider for sig; hviderne piskes helt stive. Bland blommer og hvider og pisk dem hurtigt sammen. Dyp chili-pebrene i æggedyppelsen; hele overfladen skal dækkes jævnt med æg. Steg chili-pebrene i fedt eller olie, der skal gå mere end 3 cm op i gryden. Hold pebrene varme i ovnen indtil de alle er klar til servering. Server med bønner, der er stegt flere gange, og almindelig krydret ris eller ris, der er tilberedt på en mere spændende måde.
Denne ret tager ca. 20 min. at forberede og 10 min. at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.