Ingredienser

12 Anaheim eller Poblano Chilipebre
450 gram Cheddar eller Jack ost
100 gram mel
6 æg
Olie eller fedt til stegning

Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
Den klassiske mexicanske måde at tilberede Chiles Rellenos på betyder, retten overhovedet ikke ligner den spanske ret af samme navn. Der anvendes Anaheim eller Poblano chilipebre, ikke peberfrugter; defyldes med ost, ikke ris og kød; de vendes i ost og dybsteges i stedet for at blive bagt i ovnen. Fire personer kan nemt sætte et dusin til livs, hvis de serveres som hovedret, og det er ret tidskrævende at tilberede dem, hvis de laves af friske chilipebre. På den anden side bliver retten ikke nær så god, hvis der bruges chilipebre på dåse.

Tilberedning

Rist chili-pebrene og træk skindet af. Snit et hul i siden af chili-pebrene, fjern frø og strenge, men undgå at bryde kødet. Hver chili-peber fyldes mod ost; tilspids om nødvendigt osten i enden. Rul chili-pebrene i mel. Pisk æggeblommer og æggehvider for sig; hviderne piskes helt stive. Bland blommer og hvider og pisk dem hurtigt sammen. Dyp chili-pebrene i æggedyppelsen; hele overfladen skal dækkes jævnt med æg. Steg chili-pebrene i fedt eller olie, der skal gå mere end 3 cm op i gryden. Hold pebrene varme i ovnen indtil de alle er klar til servering. Server med bønner, der er stegt flere gange, og almindelig krydret ris eller ris, der er tilberedt på en mere spændende måde.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 min. at forberede og 10 min. at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.