Din køkkenchef på nettet
Fajita
500 g Oksekød i strimler
1 spsk smør eller margarine
1 finthakket rød chili
2 fed finthakket hvidløg
1 dl vand
Salt, peber og sød paprika
Kartofler
10 mellemstore kogte kartofler med skræl
1 dl fint knuste Nacho Tortilla Chips
1 1/2 dl revet ost
1/2 dl hakket Jalapeno
Løg-marmelade
2 hakkede løg
1 spsk smør eller margarine
1/2 dl sukker
1 spsk vineddike
1 spsk hakket Jalapeno
Lidt salt
Fajita er en lækker mexicansk pandekage med pikant oksekødsfyld. Fyldet skal være godt krydret.
Brun kødet i smørret. Tilsæt chili og hvidløg og lad det simre et
par minutter.Tilsæt resten af krydderierne og spæd med vand. Lad
det koge ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg kartoflerne i en
bradepande. Bland de knuste chips, salt og Jalapeno. Strø
blandingen over kartoflerne og gratiner dem i ovnen ved ca. 225
grader i ca. 10 minutter.
Brun løgene til løg-marmeladen i smørret. Tilsæt resten af
ingredienserne og brun blandingen til den har en fin brun farve.
Denne ret tager ca. 20 min. at forberede og 15 min. at tilberede.
Billig.
Let.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.