Ingredienser

Fajita
500 g Oksekød i strimler
1 spsk smør eller margarine
1 finthakket rød chili
2 fed finthakket hvidløg
1 dl vand
Salt, peber og sød paprika
Kartofler
10 mellemstore kogte kartofler med skræl
1 dl fint knuste Nacho Tortilla Chips
1 1/2 dl revet ost
1/2 dl hakket Jalapeno
Løg-marmelade
2 hakkede løg
1 spsk smør eller margarine
1/2 dl sukker
1 spsk vineddike
1 spsk hakket Jalapeno
Lidt salt

Fajita

Fajita er en lækker mexicansk pandekage med pikant oksekødsfyld. Fyldet skal være godt krydret.


Tilberedning

Brun kødet i smørret. Tilsæt chili og hvidløg og lad det simre et par minutter.Tilsæt resten af krydderierne og spæd med vand. Lad det koge ca. 15 minutter til kødet er mørt.

Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg kartoflerne i en bradepande. Bland de knuste chips, salt og Jalapeno. Strø blandingen over kartoflerne og gratiner dem i ovnen ved ca. 225 grader i ca. 10 minutter.

Brun løgene til løg-marmeladen i smørret. Tilsæt resten af ingredienserne og brun blandingen til den har en fin brun farve.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 min. at forberede og 15 min. at tilberede.


Prisniveau

Billig.


Sværhedsgrad

Let.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.