Din køkkenchef på nettet
2 store avocadoer
Saften af 1/2 Citron
Salt og peber
3 modne tomater
1/2 tørret rød chilipeber
2 fed hvidløg
Tortilla chips
Skræl avocadoen, fjern stenen og hak frugtkødet. Bland avocado, knust hvidløg, citronsaft, salt og peber i en skål. Rør rundt, så det bliver godt blandet.
Udkern og hak tomaterne groft. Hak chilifrugten meget fint. Rør det hele i avocadomassen.
Hæld det i en serveringsskål og dæk den med plastfolie. Opbevar den i køleskabet til serveringen. Pynt evt. med lidt friskhakket chili. Byd tortillachipsene til at dyppe i saucen.
Denne ret tager ca. 10 min. at forberede og 10 min. at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.