Din køkkenchef på nettet
350 gr feta
1 spsk tørret oregano
1 tsk korianderfrø
125 gr soltørrede tomater i olie
4 små friske røde chillier
3-4 kviste rosmarin
Olivenolie
1 spsk knust sort peber
Tør fetaen med køkkenrulle og skær den i terninger ca 2 cm. Hæld dem i en skål og dæk dem med oregano, korianderfrø og 1 spsk knust sort peber. Dryp tomaterne af for olie og gem olien. Læg feta , chilli, rosmarin og de soltørrede tomater i en steriliseret krukke med låg.Dæk med olien fra tomaterne (ca 3 spsk ) og efterfyld med olivenolie. Luk låget og sæt på køl 1 uge før servering.Serveres ved stuetemperatur. Olien stivner på køl, men bliver flydende igen ved stuetemperatur.Kan opbevares i køleskab i 1-2 måneder. Brug evt. olien til dressinger .
Denne ret tager ca. ca 30 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.