Din køkkenchef på nettet
4 skalotteløg,finthakkede
6 hele peberkorn
1 kvist frisk timian
1/2 laurbærblad
4 dl rødvin
4 dl kalve-oksefond eller bouilon
15 gram koldt smør i tern
Kom skalotteløgene i en sautepande sammen med hele peberkorn, timian og laurbærblad.Rør rødvinen i og bring saucen i kog.Kog ind til panden er næsten tør.Tilsæt kalve eller oksefonden eller bouilon,saucen koges igen rør godt ibund det er der alle smagsstofferne sidder.lad saucen simre i ca 10 minutter til der er ca 2 1/2 dl .tilbage,skum saucen med mellemrum,smag til med salt og peber og si igennem en finmasket sigte.Rør smørret i en tern af gangen. Server med marv ,rygende varm.
Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.