Din køkkenchef på nettet
Oliven sorte eller grønne uden sten.
Tørret basilikum
Tørret oregano
Frisk chili eller tørret
Peber og salt
En god olivenolie
Hvidløg efter smag
Lækre marinerede oliven med massere af olie, krydderurter og hvidløg.
Skyl olivene under koldt vand og lad dem dryppe af. Olivenolie hældes i en skål og basilikum, oregano, chili, peber , salt og hvidløg blandes sammen. Derefter kommes oliven i skålen og det hele blandes godt sammen.Supler med ekstra olie til alt er dækket. Man kan variere med citron og friske krydderurter eller soltørrede tomater. Efterhånden som man har spist disse lækre oliven , kan man bruge olien til at stege i. Husk at sterilisere glassene godt før brug. I køleskab kan disse oliven holde sig i ca 3 måneder.
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 1-2 timer at tilberede.
Billig.
Middel.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.