Din køkkenchef på nettet
400 gram svinemørbrad i tern
4 lange rosmarinkviste
4 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg
1 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
Dejlige sommerspyd. Der kan også bruges Kalve eller oksekød, ja sågar fisk af forskellig art. Selve indholdet kan varieres efter egen smag f.eks tomater, skalotteløg, champignon, chili, hvidløg, majs o.s.v.
Skær kødet i tern på 3x3 cm. Pil bladene af rosmarinkvistene (du
kan prøve at stikke tingene på uden) undtaget kvisten på
toppen.
Hak bladene og bland dem med kødet, olie, og knust hvidløg. Lad
det hele ligge i olien og krydderierne i ca 1 time. Lav et
forprikket hul i alle grøntsagerne så er det lettere at stikke
tingene på kvisten.
Sæt så henholdsvis,kød, rød peber, kød grøn peber og løg på
kvisten, pensl spyddene igen, krydr med salt og peber og grillsteg
dem i ca 5 minutter, vend dem hyppigt . Server evt. god græsk salat og tzatiki og brød.
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 12 minutter at tilberede.
Middel.
Middel.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.