Ingredienser

400 gram svinemørbrad i tern
4 lange rosmarinkviste
4 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg
1 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt

Lechef´s Grillet Svinemørbrad på Rosmarinspyd

Dejlige sommerspyd. Der kan også bruges Kalve eller oksekød, ja sågar fisk af forskellig art. Selve indholdet kan varieres efter egen smag f.eks tomater, skalotteløg, champignon, chili, hvidløg, majs o.s.v.


Tilberedning

Skær kødet i tern på 3x3 cm. Pil bladene af rosmarinkvistene (du kan prøve at stikke tingene på uden) undtaget kvisten på toppen.

Hak bladene og bland dem med kødet, olie, og knust hvidløg. Lad det hele ligge i olien og krydderierne i ca 1 time. Lav et forprikket hul i alle grøntsagerne så er det lettere at stikke tingene på kvisten.

Sæt så henholdsvis,kød, rød peber, kød grøn peber og løg på kvisten, pensl spyddene igen, krydr med salt og peber og grillsteg dem i ca 5 minutter, vend dem hyppigt . Server evt. god græsk salat og tzatiki og brød.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 12 minutter at tilberede.


Prisniveau

Middel.


Sværhedsgrad

Middel.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.